Användbara tips inför ditt besök hos oss

Det är ofta bra att tänka till lite innan ditt besök hos oss, dels för att lättare hitta det du söker men även för att hela upplevelsen med provning m.m. ska bli ett roligt minne.
– Har du/ni några önskemål gällande färg och form på din klänning?
Om du redan vet om en typ av modell eller färg som du trivs i är det bra att tala om detta. Men det är även bra att vara öppen för alternativ vid själva provningstillfället. Vem vet, du kanske passar i något annat som du inte alls har tänkt på.

– Har du/ni funderat kring en budget?

Det är inte alltid bra att bara prova alla klänningar man hittar utan att först titta på priset. Det kan ibland bli en otrevlig överraskning när man hittat sin drömklänning och är helt kär, då priset kanske överskrider  din eventuella budget

– Vilken typ av miljö har du/ni bestämt till ert bröllop?

Det finns många olika miljöer som passar för bröllop, egentligen är det endast fantasin som sätter gränserna. Men det kan vara så att lite olika typer av klänningar passar bättre eller sämre på olika platser. T.ex. så kanske en enkel kort brudklänning inte matchar miljöerna på ett slott eller i en stor maffig kyrka. Eller så kanske inte den stora prinsessklänningen är så lätt att packa med sig om man tänkt ha ett mysigt bröllop på  stranden

Om du köpt klänning hos oss…

Om du lagt en beställning på en klänning som inte fanns i butik i din färg/storlek får du ett sms när din klänning levererats till butiken. Då är du välkommen in i butiken för att kolla eventuella justeringar. Vi vill då att du har med skor och BH. Detta finns till försäljning hos oss på Bröllopshuset.
Om du betalat en handpenning på din klänning ser vi gärna att den är fullbetald innan några ändringar görs.

Om klänningen du köpt fanns i butiken,(alltså inte gjort en beställning) då måste du själv komma in enligt överenskommet datum för att kolla eventuell justering.

Du kommer få ett sms när din klänning är färdigsydd och då är du välkommen in för att hämta den i butiken.

All lyckönskan från oss på Bröllopshuset